Training Zoekmachine Marketing


Heeft u weleens gehoord van zoekmachinemarketing, maar weet u niet hoe u dit moet inzetten? Heeft u een goede website, maar wilt meer relevante bezoekers trekken? Wilt u beter leren scoren in zoekmachines als Google en leren hoe u dit kunt meten? Dan is deze training geschikt voor u. In deze training gaat u aan de slag met zoekmachinemarketing in de praktijk. U leert zowel Search Engine Optimization (SEO) als Search Engine Advertising (SEA) in te zetten voor uw onlinemarketingdoelstellingen. U leert de vindbaarheid van uw website te vergroten en brengt het rendement van uw website naar een hoger niveau.


ResultaatDoelgroep


Communicatiemedewerkers, webprofessionals, marketingmedewerkers, ZZP’ers, ondernemers, webshopmanagers, eCommercemedewerkers of anderen die de vindbaarheid en zichtbaarheid van de eigen website willen verbeteren om meer resultaat te behalen.


ProgrammaStudiewijze


Een deskundige trainer op het gebied van zoekmachinemarketing zal op boeiende wijze de verschillende onderwerpen behandelen. U gaat onder meer aan de slag met de voornaamste zoekmachinetools binnen SEO, SEA en SEM. Tussen de bijeenkomsten door maakt u opdrachten die u leren alle instrumenten op het gebied van zoekmachinemarketing nog beter in te zetten voor uw dagelijkse praktijk. Bij deze training gaan we ervan uit dat de deelnemers hun eigen laptop of tablet meenemen voor een optimaal leerproces. U stelt een persoonlijk actieplan op om het geleerde toe te passen in de praktijk.


Duur : 4 dagdelen naar keuze.


De opleiding wordt aangeboden als: In House opleiding
Maximale groepsgrootte: 10 personen
Kosten voor deze "In House" opleiding € 3.300,-- totaal per groep.
Kosten per persoon (Open Enrolment) bedragen: € 1.000,--

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding het Training Masters E-marketing certificaat.

Advies en inschrijving.

Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord.