Rendement van onze trainingenEr wordt veel getraind, maar wat is het rendement nou eigenlijk? Er wordt veel geld uitgegeven aan de training of opleiding van werknemers, maar hoe effectief is die training of opleiding? Vol goede voornemens wordt aan het werk gegaan..... maar na enkele weken is men weer terug bij af. Waarom wordt het geleerde niet of nauwelijks toegepast? Meestal wordt er een methodiek opgedrongen? De doelstelling van iedere training of opleiding zou moeten zijn: "pas als de kennis vanuit het onderbewuste toepasbaar is, kan dit rendement opleveren".


De Training-Masters trainers/docenten stellen de mens voorop en zijn voorstander van het empirisch overdragen van kennis!


Welke resultaten wilt u bereiken?


Training Masters ondersteunt bedrijven en instellingen bij het realiseren van doelstellingen. Dit doen wij door het ontwikkelen en organiseren van doelgerichte trainingen en opleidingen. Elke training/opleiding van Training Masters heeft als doel de resultaten en efficiƫntie van uw organisatie en uw mensen blijvend te verhogen. De kosten voor de trainingen en opleidingen proberen wij zo laag mogelijk te houden, dus wij hebben geen dure brochures of tv commercials. De trainingen en opleidingen van Training Masters zijn zo effectief omdat deze uitmunten in duidelijkheid en doelgerichtheid.