Maatwerk trainingExclusieve training voor uw mensen

Training Masters speelt flexibel in op de wensen van de opdrachtgever en richt zich ook op maatwerk voor bedrijven. In Company werken is voor veel klanten de eerste keus, vanwege de specifieke voordelen.

Alle onderwerpen kunnen worden getraind tegen de eigen praktijk, cultuur en ervaringen van uw bedrijf. Hierdoor wordt de gehele training als uitermate zinvol ervaren en is deze volledig op uw organisatie aangepast. U bent hiermee verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de trainingstijd. We kunnen werken op uw bedrijfslocatie, op een locatie van uw keuze of op een van onze locaties.

Maatwerk is de natuurlijke keuze wanneer de training speciaal gericht moet zijn op uw organisatie. Bijvoorbeeld wanneer specifieke nadruk gelegd moet worden op een bepaald kennisgebied of gedrag zoals klantgerichtheid, salesvaardigheden of coaching. Voorafgaand aan de uitvoering van de training is een helder assessment noodzakelijk om de specifieke behoefte en het niveau te bepalen. Hiertoe is nauw overleg nodig tussen uw organisatie en onze consultants en trainers. Na uitvoering van het traject kunnen de resultaten worden gevolgd om toe te zien op welke wijze de gewenste verandering plaatsheeft.

Maatwerk trajecten bieden aantrekkelijke kostenvoordelen. De programma's zijn precies zo lang als nodig is om de doelstellingen te bereiken. Training Masters kan werken met een vast tarief per dagdeel, veelal minder dan de prijs van een open training. Bel ons om uw specifieke trainingswensen te bespreken.

Advies Voor al uw vragen over maatwerk - in company trajecten of het maken van een oriënterende afspraak kunt u contact opnemen met onze bedrijvenadviseur.

"Training Masters geeft op een zeer professionele manier vorm aan maatwerktrajecten. Dit begint al bij het eerste telefonisch contact. Doordat Training Masters hier meteen ruim de tijd voor neemt, wordt voor een uitstekende match gezorgd tussen de achtergrond en cultuur van ons bedrijf en de ervaring en persoon van de trainer. En op elke vraag wordt zeer snel ingespeeld!"

"Ik waardeer vooral de ruime ervaring van de trainers van Training Masters. Zij brengen op een bevlogen en dynamische manier de stof over. Elk trainingsonderwerp bestaat uit maximaal 25% theorie en 75% praktijkoefeningen. Op deze manier zijn de deelnemers bijna continu aan het oefenen: de beste manier om te leren voor veel van onze medewerkers. En doordat de oefeningen steeds afgewisseld worden door energizers blijft de energie en de aandacht gedurende de hele dag hoog. De trainingen worden als leerzaam én leuk ervaren en dat draagt ertoe bij dat de aanvankelijke weerstand tegen het traject veranderd is in enthousiasme om samen te veranderen!"

"Training Masters maakt 100% waar wat zij belooft. De trainingen worden telkens weer met gemiddeld 8 tot 9 gewaardeerd. Dat geeft aan hoe tevreden de deelnemers zijn. Daarnaast ben ik zelf uitermate te spreken over het meedenken van Training Masters. Zowel voor, tijdens als na de training houdt zij continu de vinger aan de pols en geeft zij op prettige wijze adviezen. Je voelt dat Training Masters daadwerkelijk betrokken is bij ons bedrijf en het opleidingsresultaat dat wij samen neerzetten!"

Voorbeelden van maatwerktrajecten die Training Masters heeft uitgevoerd bij een breed scala aan bedrijven: