Training Social Media


U hoort van alles over Social Media, maar weet u onvoldoende wat u ermee kunt? U zou meer willen doen met bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn, maar heeft geen idee waar te beginnen? U zou willen weten wat er allemaal komt kijken bij het inzetten van Social Media? Dan is deze waardevolle training uitermate geschikt voor u. In twee dagen leert u de achtergrond van Social Media en maakt u kennis met de verschillende Social Media-platformen. U leert Social Media in te zetten om uw doelstellingen beter te bereiken. Omdat de training bij uw praktijk aansluit, kunt u er meteen mee aan de slag. U brengt uw kwaliteiten op het gebied van Social Media naar een hoger niveau.


ResultaatDoelgroep


Iedereen die wil kennismaken met de mogelijkheden van Social Media en de verschillende platformen. Geen specifieke voorkennis vereist.


ProgrammaStudiewijze


Een ervaren trainer behandelt op interactieve wijze de verschillende onderdelen van het programma. Vanzelfsprekend gaat u zelf aan de slag met de diverse onderwerpen. Door middel van cases uit de praktijk leert u meer over de mogelijkheden en valkuilen van Social Media. Doordat de training zo praktijkgericht is, kunt u het geleerde meteen de volgende dag toepassen. Tussen de eerste en tweede bijeenkomst doet u een opdracht om uzelf nog beter te profileren op Social Media. U stelt aan het einde van de training een persoonlijk actieplan op om de borging in de praktijk te garanderen.


Duur : 4 dagdelen naar keuze.


De opleiding wordt aangeboden als: In House opleiding
Maximale groepsgrootte: 10 personen
Kosten voor deze "In House" opleiding: € 3.300,-- totaal per groep.
Kosten per persoon (Open Enrolment) bedragen: € 1.000,--

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding het Training Masters Social Media certificaat.

Advies en inschrijving.

Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord.