Training Projectmanagement


Steeds meer activiteiten binnen organisaties worden door projectteams met inbreng vanuit verschillende afdelingen uitgevoerd. Maar wat betekent dit nu concreet? Hoe organiseer je een projectteam en wat houdt projectmatig werken nu eigenlijk in? Hoe structureer ik het project? Deze opleiding zorgt voor een solide basis doordat u een professioneel project plan leert opstellen en hanteren. Integrale beheersing van tijd, geld en voortgang in relatie tot kwaliteit staat centraal. Effectieve samenwerking en communicatie binnen projectteams is een ander facet dat uitgebreid aan bod komt. U leert projecten succesvol managen of succesvol aan projecten deelnemen.U krijgt inzicht in effectieve samenwerking en communicatie binnen projectteams


Doelgroep


Medewerkers en managers voor wie het werken in projectverband en het dragen van projectverantwoordelijkheid van belang is.


ProgrammaStudiewijze


Naast het leggen van een theoretische basis, werkt u actief aan het verbeteren van uw adviesvaardigheden door praktijkgerichte oefeningen en rollenspelen. U krijgt gerichte feedback op uw werkwijze en gedrag. Door onder meer het inbrengen van eigen adviessituaties, wordt de training gericht op de eigen dagelijkse praktijk.


Duur : 4 dagdelen naar keuze.


De training wordt aangeboden als: In House Training
Maximale groepsgrootte: 10 personen
Kosten voor deze "In House" training € 2.900,- totaal per groep.
Kosten per persoon (Open Enrolment) bedragen: € 1.000,--

Advies en inschrijving.

Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord.