Training Online Marketing


Internet is niet meer weg te denken uit het professionele leven. Klanten gebruiken het om informatie te verzamelen, aankopen te doen en aanbieders met elkaar te vergelijken. Wilt u leren om uw product of dienst beter in de markt te zetten via Social Media, zoekmachinemarketing en online advertising? Dan is deze veelzijdige training uitstekend geschikt voor u. Het levert u waardevolle kennis, ideeën en instrumenten op om internet effectief en zakelijk in te zetten. U brengt uzelf naar een hoger niveau.


ResultaatDoelgroep


(Marketing)managers, marketingmedewerkers en anderen die hun kennis over online marketing willen vergroten en direct in de praktijk willen brengen.


ProgrammaStudiewijze


Deze interactieve training bestaat uit twee dagen. De nadruk in deze training ligt op het verhogen van uw kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing. Vanzelfsprekend komen hierbij veel voorbeelden en praktijksituaties aan bod. Onder leiding van een ervaren trainer leert u online marketing nog beter in te zetten voor uw organisatie.


Duur : 4 dagdelen naar keuze.


De training wordt aangeboden als: In House Training
Maximale groepsgrootte: 10 personen
Kosten voor deze "In House" training: € 2.900,-- totaal per groep.
Kosten per persoon (Open Enrolment) bedragen: € 1.000,--

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding het Training Masters E-business certificaat.

Advies en inschrijving.

Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord.