Opleiding IPMA-C (Certified Project Manager)


Het IPMA-C is een zeer populair certificeringniveau. Het is bedoeld voor de stevige, ervaren projectmanager die de uitvoering van verschillende projecten getrokken heeft in meerdere fasen. In deze opleiding vindt reflectie plaats op uw eigen projectervaring en wordt uw theoretische basis uitgebreid naar het vereiste niveau volgens de IPMA-C richtlijn. De IPMA-C certificering staat borg voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau, waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt en door kunt groeien in uw professionele carrière.Resultaat voor de deelnemer:
Doelgroep


Projectmanagers met minimaal 3 jaar ervaring en verantwoordelijkheid voor het leiden van niet-complexe projecten.

Programma
Studiemateriaal


Het meest actuele studiemateriaal zal worden gebruikt tijdens de opleiding. Dit sluit perfect aan bij de exameneisen.IPMA-C diploma


De opleiding leidt u op voor de gelijknamige certificering. De (niet bij de opleiding inbegrepen) IPMA-C certificering bestaat uit een 360-graden meting, een schriftelijk examen, het inleveren van een projectrapport en een interview door twee assessoren. Basis voor het interview zijn de 360-graden meting en het projectrapport. Het schriftelijk examen wordt zes maal per jaar afgenomen door het CITO. Dit schriftelijk examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen en een korte case met open vragen. De additionele kosten voor de IPMA-C certificering door het CITO bedragen € 1.750. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar het CITO (www.cito.nl).

Literatuur: € 150 p.p.

Duur : 10 dagdelen naar keuze.


De opleiding wordt aangeboden als: In House opleiding
Maximale groepsgrootte: 10 personen
Kosten voor deze "In House" opleiding € 8.500,- totaal per groep.
Kosten per persoon (Open Enrolment) bedragen: € 2.500,--

Advies en inschrijving.

Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord.